Palvelumme

Yrityksemme on erikoistunut korkealaatuisten kattopaanujen valmistamiseen ja tervaamiseen sekä paanukattojen tekoon hyväksyttyjen menetelmien mukaan. Pyrimme aina parhaimpaan mahdolliseen tulokseen. Lue lisää tarjoamistamme vaihtoehdoista.

Tervaaminen

Referenssit

KUVIA TOIMEKSIANNOISTA, Kesä 2020

Paanujen asennus Sotkamossa

Tervaus Seurasaaren ulkomuseolla

Korjaustyö, Kuortane ja Alavus

Video

TUKISTA PAANUIKSI – UUDENKAARLEPYYN PAANUKATON LUONA

SOTKAMON KIRKON KELLOTAPULIN PAANUKATON UUSIMINEN, kesällä 2020

Meidän katot kestävät kauan

Säilytä rakennuksen ominainen ulkonäkö ja kulttuurihistoriallinen arvo, oikealla kunnossapidolla paanukattomme kestävät monta sukupolvea, vähintään 150-250 vuotta ilmasuunnasta riippuen.

Lue lisää palveluistamme, paanujen asennuksesta ja tervaamisesta.

Materiaali

Uudessakaarlepyyssä sijaitsevassa puusepänverstaassa valmistamme itse paanumme ensisijaisesti punahongasta tai haavasta, jotka maksimoivat paanujemme kestävyyden.

Valmistustekniikka

Valmistusprosessissa pyrimme mahdollisimman hyvään laatuun. Työ aloitetaan tukkien katkaisemisella paanupituuteen, jonka jälkeen pölkyt halkaistaan tai sahataan paanumateriaaliksi.

Kattamismenetelmä

Kohta 30 vuoden kokemuksella tervaamisesta ja paanujen asennuksesta voimme tarjota osaamista ja laatua, kun kulttuurihistoriallisesti arvokkaita rakennuksia säilytetään.

Kunnossapito

Suosituksena on, että uusi katto on alkuaikoina käsiteltävä joka vuosi. Sen jälkeen tervaus toistetaan tarvittaessa katon vaalenemisen alkaessa.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

© Copyright 2019 Nykarleby Spåntak - Design by Webcore